Skip to content

Despre mine

Sunt un matematician-investitor activ din 1997 în domenii precum IT, logistică, industrie, comerţ, unde am utilizat extensiv conceptul de parteneriat. Real, nu pe hârtie, şi consider că nivelul bunăstării generale nu poate creşte decât prin aceasta noţiune integrată în viaţa de zi cu zi.

Administrator al M Grup, consider antreprenoriatul dezirabil atât în afaceri cât şi în domeniul cultural, social sau politic, un fel de cheie de înaintare spre perfecţiune. Admirator al metodei de educaţie Montessori, doresc sa o promovez la nivel naţional în Romania prin intermediul Fundaţiei Montessori Bucureşti.

Sunt încântat de rezultatele excepţionale ale homeopatiei şi ale terapiei Tomatis în domeniul sănătăţii şi le susţin din toată inima.

Studiind matematica, îmi doresc să contribui prin activitatea Clubului Vertical la extinderea gândirii matematice a copiilor şi a tinerilor.

21 Comments
 1. Multe “succesuri”!

 2. solea cornelia permalink

  Dumnezeu sa-l odihneasca si sincere condoleante familiei. Cornelia si Filip Solea

 3. Am aflat de la o prietenă că Fundatia Aldea-Tudorache va deschide din sept. 2011 o şcoală Montessori la Bucureşti. Sunt foarte interesată de acest proiect. Educaţia Montessori este şi marea mea pasiune. Orice pas înainte în Montessori în România îl consider ca fiind o victorie personală.
  Din păcate abia azi am aflat că Fundaţia caută învăţătoare pentru sept. 2011 şi nu am reuşit să mai aplic.
  Dacă aveţi noutăţi despre acest proiect, m-aş bucura mult să le aflu. Sunt învăţătoare (profesez de 11 ani) – de 6 ani sunt la Şcoala ,,Sfinţii Martiri Brâncoveni” din Constanţa (a cărei orientare este creştin-ortodoxă). Am descoperit metoda Montessori acum trei ani şi atunci s-a născut blogul Copilul – fiinţă iubitoare.
  Năzuiesc a face educaţie Montessori în duh creştin-ortodox.
  Singur Domnul ştie ce va fi să fie şi împlinire în faptă din această năzuinţă.
  Mult spor în tot lucrul bun!
  Cu preţuire,
  Virginia Neacşu

  • Radu Ioan Tudorache permalink

   Fundaţia dezvoltă şcoala Casa Montessori în Bucureşti aşa că vor mai fi poziţii de învăţători/profesori şi în viitorul apropiat.

   • taru gabriela permalink

    Buna ziua! Vreau sa va fac o propunere de afacere. Cum putem proceda?

 4. Elena permalink

  Buna ziua,

  Numele meu este Elena, ne-am cunoscut cu ocazia vizitei Dvs la compania “Bergmann&Partners” cand noi, cei din internship, am prezentat cateva proiecte. Intrucat nu am mai avut niciun raspuns cu privire la evaluarea dumneavoastra si deoarece am inteles ca la momentul respectiv erati interesat de o colaborare, as dori sa stiu in ce masura acest lucru mai este inca valabil.

  Va doresc o zi frumoasa.

 5. florin permalink

  buna ziua.
  doresc sa stiu daca exista posibilitatea de a va prezenta o idee de afacere.sunt constient ca dvs sunteti specialist in business plan pentru start-up si ca o idee de afacere nu are legatura cu antreprenoriatul.imi permit totusi sa intreb daca exista acesta posibilitate de a va prezenta o idee de afacere existenta in europa dar nu in Romania.aici ma refer la faptul ca business-ul nu este aplicat la noi exact dupa planul original,ceea ce duce efectiv la lipsa acestui concept pe piata romanesca.in eventualitatea in care dvs sunteti de acord ca acesta afacere este aplicabila in romania las la latitudinea dvs daca imi oferiti un procent din profit sau imi oferiti un loc de munca in cadrul companiei.
  va multumesc anticipat si va doresc mult succes in activitate!

 6. Gloria Montgomery-Sava permalink

  Sunt fascinata de metoda Montessori. Desi fac educatie acasa cu fetita mea, incerc sa ma apropii cat mai mult de metoda Montessori. Cautand sa aflu daca in Bucuresti exista scoli/gradinite am dat peste un articol de pe blogul tau. Mi-a sarit imediat in ochi numele tau care parea cunoscut. Negasind alt mod de contact scriu aici. Am fost colegi de liceu.

 7. Radu Ioan Tudorache permalink

  Cheia afacerii este piata de desfacere. Cum in Romania nu se foloseste veninul, acesta trebuie exportat. Contactati un dealer local, o varianta ar fi MSL Logistic Services.

 8. Buna ziua d-l Tudorache !

  Doresc sa va prezint o idee de afacere in domeniul turistic ,respectiv ecoturism pentru turistii straini in sistem all inclusive,o afacere care se doreste a fi una iesita din standardele actuale din Romania si care poate aduce destul de multi bani in tara atat prin serviciile oferite cat si prin accesarea fondurilor europene.
  Spuneti-mi , va rog , cum va pot trimite bussines planul pentru a putea emite o parere.

  Multumesc.

  Mihai Cindea 0725477032 , candeamihai@yahoo.com

 9. Sorcoi Daniel Ilie permalink

  Buna ziua,

  Numele mei este Sorcoi Daniel Ilie si imi permit sa va deranjez cu speranta ca ati fi interesat sau ma-ti putea ajuta sa vorbesc cu cineva pentru dezvoltarea unui proiect ce are aplicatii in industria energetica cat si cea constructoare de masini . Pot prezenta un prototip functional al dispozitivului , dar nu este brevetat din lipsa banilor . Este vorba despre un dipozitiv mecanic asemanator cu o cutie de viteze , el avand rolul de a creste puterea unui motor fara a pierde din turatie . (un motor de 2 kw pote produce usor peste 12 kw la aceeasi turatie ) Costurile de productie ptr un astfel de dispozitiv sunt destul de scazute .
  Sper ca o sa cititi e-mailu meu si mai sper sa imi acordati sansa de a vorbi in vederea colaborari.
  adresa de e-mail : ilie_sorcoi@yahoo.com
  nr de telefon : 0751 479 419
  Cu respect
  Sorcoi Daniel Ilie

 10. Buna ziua d-le Tudorache. Sunteti interesat sa investiti intr-un integrator de solutii telecom/IT ce targeteaza segmentul corporate (call center, etc). Imi cer scuze daca nu am folosit numele real dar aveti adresa mea de e-mail si site-ul.
  Multumesc

 11. Obancea Dragos permalink

  Buna ziua,

  Ma numesc Obancea Dragos, programator si student la Univ. Transilvania din Brasov, Facultatea de Informatica. V-am cunoscut la o prezentare ce ati sustinut-o la sesiunea IMSMART Bucuresti 2012. La sfarsitul discursului ne-ati oferit posibilitatea, pentru cei interesati, de a ne inscrie (prin intermediul organizatorilor) la un “Feed” prin care dumneavoastra ne-ati fi anuntat prin e-mail (din cate am inteles) in legatura cu diverse proiecte si oportunitati. Din pacate, din motive obiective, nu am reusitit sa contactez organizatorii acelui eveniment deoarece m-ar fi interesat aceasta oportunitate. Deoarece nu am gasit o adresa de e-mail pe care sa va scriu, va intreb prin intermediul acestei pagini daca oferta a ramas valabila si daca da, ce ar trebui sa fac in continuare?

  Va multumesc,

  Obancea Dragos

  • Radu Ioan Tudorache permalink

   Salut, te-am adaugat la agenda de contacte si vei primi informatii legate de zona antreprenoriatului de acum inainte.

 12. Salut Radu,

  Ma intereseaza sa sustin in fata ta un business pitch. Transformam idei bune in afaceri grozave, avem deja 5 proiecte la care lucram si ne lipsesc resursele sa ne miscam pe termen scurt, pana incepem sa culegem roadele muncii.

  Daca-ti suna bine asa, in lift, m-as bucura sa pot substantia propunerea.

  Multumesc.

 13. Catalina Bulborea permalink

  Va contactez in vederea dezvoltarii unui proiect universitar in domeniul restaurarii.
  Multumesc.

 14. Ioance Narcis permalink

  Buna seara,
  Va rog trimiteti-mi un e-mail , doresc sa vorbim ceva legat de o investitie .

  Multumesc ,

 15. Mirela permalink

  Buna seara,
  Ma bucur sa vad orientarea dvs catre sistemul de invatamant Montessori, sistem care se dezvolta in Bucuresti si in majoritatea marilor orase ale tarii. Din pacate in orasul Constanta nu exista nici cresa, nici gradinita di cu atat mai putin o scoala. Rugamintea mea se indreapta catre: propunerea sa deschideti o gradinita, o colaborare sau ajutor cu informatii business plan pentru deschidere in acest oras care are avantajul distantei fata de Bucuresti.
  Astept un raspuns din partea dvs.

  Cu bine,
  Mirela

 16. Petrescu Marian permalink

  Buna ziua . Numele meu este Marian Petrescu si doresc infiintarea unei culturi de plante medicinale prin accesare de fonduri europene nerambursabile . Aceasta cultura se va infiinta pe 10 ha iar dupa 5 ani doresc sa ajung la 200 ha .Daca sunteti interesat sa fiti printre primi fondatori in Romania a unei culturi de plante medicinale la scara mare , va stau la dispozitie pentru a discuta mai multe detalii . Cu stima pentru tot ceea ce faceti .

 17. m-as bucura sa reveniti cu post-uri noi pe blog…

 18. Buna ziua, va contactez din partea fermei ecologice Biodumbrava. Ne cunoasteti din 2011 (http://www.radutudorache.ro/2011/02/13/ferma-biodumbrava-de-la-joita-din-seria-antreprenoriatul-mic/) Vrem sa facem o schimbare in cadrul fermei si dorim o colaborare (sfat) cu dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati la nr: 0722631566, 0724543869. Va multumim.

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS