Skip to content

Antreprenoriat politic – independentul Iulian Capsali pentru Parlamenul European

by Radu Ioan Tudorache on mai 16th, 2014

Sunt încantat să văd că există o reacţie a societăţii noastre şi în favoarea sprijinirii antreprenoriatului politic, nu doar a celui economic şi social.

Cred că la fel cum antreprenoriatul economic este soluţia bunăstarii, antreprenoriatul politic este soluţia garantarii bunăstarii. Desigur, îmi place şi intraprenoriatul politic din cadrul marilor partide, dar acum nu pot decât să fiu încântat de iniţiativa antreprenorială a lui Iulian Capsali.

O iniţiativă coerenta, venită din partea unui om pe care il cunosc personal şi, la fel de important, căruia îi cunosc şi familia. O bogăţie de familie – cei nouă copii de care se îngrijeşte împreună cu soţia sa sunt minunaţi, fiecare şi-a pus talentul la treabă. Unul dintre ei a fost sprijinit să studieze vioara, şi de fapt  fiecare dintre copii a avut parte de o educaţie deosebită, iar una dintre realizarile lui Iulian este că oferă societăţii copii crescuţi atent, respectuoşi, hotărâţi să aibă rezultate în plan social.

Ca antreprenor politic, poziţionarea lui ca susţinător al familiei romaneşti mi se pare demnă de susţinut pentru că familia chiar are nevoie de sprijin real. Sunt foarte multe iniţiative care pot sprijini familia, eu cred ca prin Iulian acestea se vor putea concretiza. Eu il voi sprijni în demersul lui de a ajunge în Parlamentul Euopean alături de multi alţi simpatizanţi mai cunoscuti sau mai puţin cunoscuţi şi cred că va avea rezultate bune în demersul lui privind susţinerea familiei ca baza de sprijin a societăţii în care trăim.

Succes Iulian!

From → Diverse

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS