Skip to content

Terapia Tomatis – antreprenoriat medical

by Radu Ioan Tudorache on iunie 28th, 2012

Pentru astăzi aduc în atenţia voastră un început antreprenorial din zona medicinii alternative. O direcţie fructuoasă de investiţii întrucât publicul general este din ce în ce mai interesat de terapii medicale alternative. Adică terapii care în complementaritate cu medicina obişnuită rezolvă diferite afecţiuni şi pot îmbunăţi semnificativ nivelul de viaţă al unei persoane.

Mozart-centru de terapie prin audiţie foloseşte terapia Tomatis pentru îmbunătăţirea puterii de concentrare, abilităţii de comunicare, calităţii vocii precum şi creşterea încrederii în propriile puteri.

Aceasta terapie este utilizată deja în 600 de centre din întreaga lume, iar personalităţi ca Gerard Depardieu sau Maria Callas au folosit-o cu succes.

Mă aştept ca acest centru să cuprindă şi alte terapii medicale alternative care să acopere o gamă largă de beneficii în domeniul sănătăţii. Şi cred că ar putea exista diverşi specialişti într-un anumit domeniu medical alternativ care să devină parteneri ai acestui centru.

Detalii despre terapia Tomatis puteţi găsi atât pe situl Centrului Mozart cât şi în interviul apărut astăzi pe situl 121.

Succes Mozart! Şi la o cât mai firească dezvoltare!

From → Diverse

7 Comments
 1. Multumesc pentru articol si felicitari. Am preluat si eu pe blogul nostru umanitar, specificand sursa ;)
  Suntem interesati de terapie, insa la noi este doar in Bucuresti. Stiti daca se mai practica si in alte orase? Multumesc.

  • Radu Ioan Tudorache permalink

   In acest moment se practica doar la Bucuresti, dar este posibil sa se extinda activitatea si in alte centre.

   • Nastasa permalink

    Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce conditii trebue sa intruneasca o persoana care doreste sa porneasca asa o afacere, am idei, vreau sa le pun in aplicare, de pornit se porneste fara mare capital, insa dezvoltarea are nevoie de sustinere si finantare, se poate ajunge la brend de tara.
    Daca nu va cer prea mult lasati-mi datele de contact la; komura71@yahoo.com.

 2. Pe langa acest tip de antreprenoriat eu zic ca ar trebui promovat foarte mult si cel social

 3. Felicitari pentru blog!

 4. Georgela Taranu permalink

  Buna ziua,
  sunt profesor logoped, psihosociolog de formatie si sunt interesata de acest tip de terapie.
  va rog frumos, as dori mai multe amanunte privind conditiile cerute pentru a practica aceasta metoda.
  Va multumesc !

 5. Stan Alina permalink

  Bună ziua! Sunt învățătoare și m-ar interesa dacă și cum pot deveni practician Tomatis. Mi-aș dori foarte mult să îi pot ajuta pe elevii mei care provin din medii defavorizate și nu au posibilități financiare pentru a participa la astfel de terapii. Vă mulțumesc pentru răspuns!

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS