Skip to content

Inaugurarea “Casa Montessori”-Scoala şi gradinita Montessori Bucuresti cu principii educative iniţiate de Maria Montessori

by Radu Ioan Tudorache on martie 28th, 2011

In data de 4 aprilie 2011, la ora 18:00 are loc evenimentul de lansare al primei şcoli care utilizează metoda de predare Montessori în Bucureşti. 

La eveniment va conferenţia pentru prima dată în România doamna Christiane Salvenmoser, directoarea Academiei Montessori din Viena ce va fi prezentată de membri fondatori ai Fundaţiei Montessori Bucureşti-Adina Tudorache şi cu subsemnatul.

Casa Montessori- gradinita şi scoala Montessori Bucuresti- îşi propune să ofere copiilor o şcoală model în care realmente să li se dezvolte abilităţile necesare unei reuşite în viaţă, o şcoală care i-a format de-a lungul timpului pe unii dintre marii vizionari ai lumii (de exemplu fondatorii Google care au mărturisit că parţial succesul li se datorează educaţiei Montessori).

Detalii găsiţi pe situl:

http://www.casamontessori.ro/  Gradinita Montessori Bucuresti şi Scoala Montessori Bucuresti

un site cu informaţii complete despre metoda Montessori, extrem de apreciată în SUA şi UE astăzi.

From → Evenimente

2 Comments
  1. chiorean luminita permalink

    Buna ziua,
    Am citit despre metoda montesori si mi se pare extrem de buna pentru educatia copiilor. Fetita mea este in clasa a doua, stau linga ea zilnic sa facem teme peste teme impuse si am inteles ca este stresata de mediul competitiv si de curicula incarcata de la scoala. Eu sint profesoara de engleza-romana si manager si as dori sa stiu in cecoanditii se poate deschide si manageria o scoala montesori la tg-mures? Montesori este sau nu franciza , nu mi-e clar ? As dori sa ma contactati .multumesc cu stima chiorean luminita tel . 0722 520402

Trackbacks & Pingbacks

  1. Gradinita şi scoala Casa Montessori din Cotroceni | Radu Ioan Tudorache Blog

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS